banner913
banner932
banner1012

Merhumlar Turnuvasında şampiyon Gönyeli Masterleri

banner1020

banner974
Merhumlar Turnuvasında şampiyon Gönyeli Masterleri

banner971

Hamitköy Master Derneği'nin, (HMD) geleneksel olarak düzenlediği merhumlar turnuvası geçtiğimiz akşam oynanan final maçı ile tamamlandı.

Final maçında Hamitköy Masterler'ni 2-0 mağlup eden Gönyeli Masterleri, anlamlı turnuvanın şampiyonu oldu.. Turnuvada 2 gol kralı çıktı. Şampiyon Gönyeli Masterleri'nden Ali Kanlı ile Marmara Masterleri'nden Ahmet Demiray, turnuvayı eşit golle, gol kralı olarak tamamladılar.

Hamitköy Masterler Derneği başkanı Mustafa Şeytan yaptığı açıklamada Hamitköy Spor Kulübü’ne hizmetleri geçmiş olan merhum başkan, yöneticiler ve futbolcular anısına her yıl düzenledikleri Masterler Anı Turnuvası’na katılan tüm takımlara, maçları yöneten hakemlere, turnuva için katkıda bulunan ailelere, su sponsoru Okmar Süpermarket'e, teşekkürlerini iletti.

Değirmenlik Stadı’nda oynanan turnuvada anılan merhumlar şöyle:

“Esat Erdoğmuş, Ahmet Beysoydan, Yusuf Çocuk, Rayıf Mesda, Tegi Kalfa, Hulusi Özyay, Asaf Can, İsmet Latifoğlu, Kemal Nalbant, Yusuf Çoban, Adnan Bostancı, Mustafa Hacımusa, Rasım Okşaner, Özgün Özzeki, Mustafa Sakallı (Hoca)”.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.