banner913
banner932
banner1012

Menekşeli iddialı hazırlanıyor

banner1020

Mustafa Menekşeli yeni sezona hırslı ve iddialı hazırlanırken, Mormenekşe ve Yeni Boğaziçi’nin transfer listesine girdi

banner974
Menekşeli iddialı hazırlanıyor

banner971

Mormenekşe alt yapısından yetişen, bir dönem de Mağusa Türk Gücü A2 Takımı’nda forma giyen Mustafa Menekşeli yeni sezona hırslı ve iddialı hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle gerek bonservisinin bulunduğu Dumlupınar’da gerekse de ara transferde transfer olduğu Akova’da yeterince forma şansı bulamayan Mustafa Menekşeli, aldığı kilolarla da formunu yitirmişti.

Yeni sezonda mutlaka futbol oynamayı hedefleyen ve bireysel olarak çalışmalarını sürdüren genç futbolcu, Mormenekşe ve Yeni Boğaziçi’nin transfer listesinde bulunuyor.

Sezonun tamamlanması ile birlikte sıkı bir çalışma temposu içerisine giren ve 4 ayda 19 kilo veren Mustafa Menekşeli ile Mormenekşe teknik direktörü Bülent Aytaç özellikle ilgilenirken, futbolcuyu yeniden takımına döndürmek istiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.