banner913
banner932
banner1012

Mehmetçik – Yeşilova maçının yankıları sürüyor

banner1020

Tayfun Kurtarıcıoğluları: Mehmetçik maçında yakışıksız olaylar yaşanırken, başkanımız darp edildi. Başka takımların Mehmetçik’i teşviki bizi üzer. Yasin’in cezalı duruma düşmesine bazı antrenör arkadaşlar sevinsin Cenk Şeren: Hakem triosu maçı katletti. Yeşilova başkanı tellerin üzerine çıkıp küfürler etti. Maçın gözlemcisi Ahmet Öztenay’ın tek amacı, Mehmetçik – Maraş maçının Mehmetçik Stadı’nda oynanmamasıdır

banner974
Mehmetçik – Yeşilova maçının yankıları sürüyor

banner971

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup’ta geçtiğimiz hafta sonu oynanan Mehmetçik – Alsancak Yeşilova erteleme maçının yankıları sürüyor.

Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğluları ile Mehmetçik teknik direktörü Cenk Şeren, dün Bayrak Radyosu’nda katıldıkları Alkan Baykent’in programında önemli açıklamalarda bulundular.

Tayfun Kurtarıcıoğluları: Olaylar mide bulandırır

“Mehmetçik maçında yakışıksız olaylar yaşandı. Maçta başkanımız darp edildi. Yaşananlar spor adına kara lekedir.

Başkanımızı darp edenin itfaiyeden yetkili bir kişinin olması, daha da üzücüdür. Başkanımız gerekli mercilere şikayetlerini yaptı. Ben olanları şiddetle kınarım.

Mehmetçik – Alsancak Yeşilova maçında olanlar mide bulandırır. Başka takımların Mehmetçik’i teşviki bizi üzer. Şimdi konuşmuyorum. Sadece yazıklar olsun diyorum. Çünkü bu teşviki yapan da bir antrenördür. Böyle antrenörlük yapacaklarsa, yazıklar olsun.

3 sarı kartlı olan Yasin Doğan’ın henüz 2. dakikada haksız yere sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi de düşündürücüdür. Hakem sanki de futbolcumuzun durumunu bilirdi. Bazı antrenör arkadaşlar buna sevinsin. Yasin’in, Maraş maçında olmayacak olması önemli değildir. Çünkü Yeşilova’nın kadrosu yeterlidir. Hatta gerekirse bugün transfer de yapacağız.    

Tüm olanlara rağmen bizler ikinci devrede Mehmetçik’i, çiçeklerle karşılaşayacağız. Rakibe saygı gösterme nasıl olur; göstereceğiz.”

Cenk Şeren: Maçı Maraşlılarla birlikte izledi

“Yeşilova tarafından adı zikredilen itfaiye subayı bölgemizin en sevilen – sayılan insanlarından biridir. Hakem triosu maçı katletti. Ben doğruları söylerim. Bize haksız bir penaltı verildi. Bu anda Yeşilova başkanı tellerin üzerine çıkıp küfürler etti. O esnada küfür etmemesi için uyarıldı. Ancak bir anda ortalık karıştı.

Kameralar incelendi ve adı ortaya atılan itfaiye müdürünün olaylarla ilgisi olmadığı ve olayları yatıştırmaya çalıştığı görüldü. Ancak bilinmelidir ki Mehmetçik seyircisi hiç bir zaman olay çıkarmadı. Kimseyi de darp etmedi.

Yeşilova futbolcusu Yasin’in gördüğü sarı kart da doğru değildir. Biz 2 kulübün arasının açılmasını istemiyoruz. Bu nedenle de olayların önlenmesi için ben de müdahil oldum. Yeşilova başkanının saha içerisine alınmasını da sağladık.

Hakem pusulayı kaybetti. Bizim verilmeyen penaltımız vardır. Futbolcumuza haksız kırmızı kart verdi. Bu pozisyondan sonra da tüm takdir haklarını Mehmetçik’ten yana kullandı. Maçın da 2-2 berabere bitmesini sağladı.

Maçın gözlemcisi Ahmet Öztenay, federasyona aleyhimizde rapor vermiş. Kendisi tam bir Mehmetçik düşmanıdır. Maçı Maraşlılarla birlikte izledi. Tek amacı da Mehmetçik – Maraş maçının Mehmetçik Stadı’nda oynanmamasıdır.

Ben yaşananlardan sonra Mehmetçik yönetimine istifamı sundum. Çünkü futbolumuzda ışıkı görmüyorum. İstifam kabul edilmezse de bu haftaki Hamitköy maçını izlemeye gitmeyip, Güney Kıbrıs’a geçip, ilk kez orada bir maç izleyeceğim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.