banner913
banner932
banner1012

Masterler, Çetin Şah’ı andı

banner1020

Mağusa Futbol Masterleri tarafından organize edilen 2. Çetin Şah Anı Maçı’nda, Mağusa Masterleri, Marmara Masterleri’ni mağlup etti

banner974
Masterler, Çetin Şah’ı andı

banner971

Mağusa Futbol Masterler Derneği, merhum Çetin Şah anısına maç düzenlendi. Mağusa Futbol Masterleri tarafından organize edilen 2. Çetin Şah Anı Maçı’nda, Mağusa Masterleri ile Marmara Masterleri karşı karşıya geldi.

Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanan 2.Çetin Şah Anı Karşılaşması, 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başlandı. Karşılaşma dostça ve centilmence geçerken Mağusa Futbol Masterleri, Marmara Masterleri’ni 3-0 mağlup etti.

2. Çetin Şah Anı Futbol Karşılaşması sonrasında düzenlenen ödül töreninde takımlara, ve karşılaşmayı yöneten hakemlere anı plaketlerini merhum Çetin Şah’ın oğlu Kemal Şah ve kardeşi Salahi Şah tarafından verildi.

Bu arada Mağusa Futbol Masterleri Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ali Eşrefoğlu (Ali Antrenör), anı maçı için çalışmaları tamamladı. Dernek 14-18 Eylül tarihinde ise Almanya’nın Stuttgart şehrinde yapılacak organizasyona katılmak için çalışıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.