banner913
banner932
banner1012

Maraş zirveye, Lapta aşağıya

banner1020

Maraş son haftalardaki başarılı gidişini Lapta deplasmanında da sürdürürken, zirveye tırmanışını sürdürdü. Yine kaybeden Lapta ise sıralamada aşağıya doğru indi

banner974
Maraş zirveye, Lapta aşağıya

banner971

Yer: Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı

Hakemler: Serkan Durmaz, Zekai Töre, Mehmet Ekşici

Lapta: Emre, Orhan (Osman), Süleyman, Mustafa Yaşar, Mustafa Akış (Göksel), Yasin, Ertuğ, Selçuk, Hüseyin (İsmail), Mehmet Kanat, Ali

Maraş: Volkan, Orhan, Süleyman (Çağlar), Hasan (Yavmi), Baki, Sedat, Hamit, Hasan, Eren, Mustafa, Gökhan (Emre)

Goller: 15. Dk Yasin, 53. Dk Selçuk (Lapta), 2. Dk ve 45. Dk. Süleyman Bayır, 7. Dk. Hasan Aksoy,

K-PET Birinci Lig’de üst sıraları zorlayan Maraş, toparlanmak isteyen Lapta deplasmanından galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü.

Maçın 2. dakikasında gelişen Maraş atağında Süleyman Bayır kafayla topu filelere göndererek Maraş’ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.  

Golden sonra baskılı ataklarını sürdüren Maraş ikinci golü bulmakta gecikmedi. 7. dakikada gelişen atakta Hasan Aksoy kafayla topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.

Maçın 7. Dakikasında farkı 2’ye çıkaran Maraş karşısında erken toparlanan Lapta bulduğu golle umutlandı.

15. dakikada gelişen atakta Yasin Kansu’nun vuruşunda top filelere gidince Lapta farkı bire indirdi. 2-1

45. dakikada gelişen Maraş atağında ilk golün sahibi Süleyman Bayır topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı ve farkı yeniden 2’ye çıkardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 Maraş’ın üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi Lapta golü de erken buldu.

53. dakikada gelişen atakta Selçuk topu filelere göndererk skoru 3-2 yaptı ve farkı yeniden bire indirdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takımın da atakları sonuç vermedi ve karşılaşma Maraş’ın 3-2 üstünlüğünde tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.