banner913
banner932
banner1012

Maraş'ta zirve için oynayacaklar

banner1020

K-Pet 1. Lig Kırmızı Grup'ta lider Alsancak Yeşilova yarın saat 14:30'da en yakın takipçisi Maraş'ın konuğu olacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen maç, zirve adına da belirleyici olacak

banner974
Maraş'ta zirve için oynayacaklar

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup'ta lider Alsancak Yeşilova yarın saat 14:30'da en yakın takipçisi Maraş'ın konuğu olacak.

Serkan Durmaz'ın yöneteceği zorlu maç öncesinde Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğluları ile Maraş teknik direktörü Ahmet Ogan şu açıklamaları yaptı:

TAYFUN KURTARICIOĞLULARI: PUAN FARKINI ARTIRMA HEDEFİNDE OLACAĞIZ

"Yoğun bir hazırlık döneminden sonra geçtiğimiz hafta erteleme maçını oynadık. Arka arkaya oynayacağımız ikinci zorlu deplasmandan da istediğimizi alarak sahadan ayrılmak istiyoruz.

Yasin'in cezalı durumda olması bizim için önemli değildir. Çünkü alternatifli iyi bir kadromuz vardır. Kazanmak için gideceğimiz Maraş deplasmanından alacağımız sonuçla rakibimizle olan puan farkını ya artırmak ya da korumak hedefinde olacağız."

AHMET OGAN: NOKTA TRANSFER GERÇEKLEŞTİRDİK

"Devre arasında yoğun şekilde çalıştık. Oynadığımız hazırlık maçlarımızı da Süper Lig takımları ile yaptık. Hazırlık maçlarımızda iyi performanslar sergiledik.

Kadromuzu koruyup, nokta transfer gerçekleştirdik. İlk devreyi ikinci sırada bitirdik. İkinci devre sonunda da aynı konumdaysak Süper Lig hedefimiz olacak.

Özellikle de kendi evimizde oynayacağımız maçlarımızı kazanıp, fire vermemeli, deplasman maçlarından da puan çıkarmalıyız. Alsancak Yeşilova karşısında da ev sahibi avantajımızı kullanıp, galip gelmek istiyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.