banner913
banner932
banner1012

Maraş play outtan kurtulamadı

banner1020

Maraş, ligden düşen Değirmenlik’i Mehmet Çil ve Ramazan'ın golleriyle mağlup etmesine rağmen dörtlü averajda geride kalarak play out hattından çıkamadı

banner974
Maraş play outtan kurtulamadı

banner971

Yer: Maraş Stadı

 Hakemler: Ömer Doğru, Eren Erdoğan, Abdullah Genç

 Maraş: Volkan, Yavmi(Dk.85 Tansel), Mustafa, Süleyman, Ahmet, Eren, Mert, Salih (Dk.60 Eray), Kasım, Gökhan, Mehmet Çil (Dk.20 Ramazan)

 Değirmenlik: Onurhan, Celal, Yusuf, Eser, Cem, Ahmet (Dk.22 Kağan), Halit, Burak, Boybeyi (Dk.74 Hüseyin Gümüşok), Engin,Ömer

Goller: Dk.2 Mehmet Çil Dk.74 (P) Ramazan (Maraş)- Dk.6 Can (Değirmenlik)

K-Pet Birinci Ligde play-out hattından kurtulup ligi tamamlamak isteyen Maraş, konuk ettiği lig sonuncusu Değirmenlik karşısında zorlanmasına rağmen 2-1 galip geldi.

Maraş'a galibiyeti getiren golleri 2.dakikada Mehmet Çil ve 74.dakikada penaltıdan Ramazan kaydetti. Değirmenlik'in tek golü ise 6.dakikada Can'dan geldi.

Maraş bu galibiyetle puanını 37 yapsa da dörtlü averajda Karşıyaka ve Bostancı Bağcıl'ın gerisinde kalarak play-out maçları oynamak zorunda kaldı. Değirmenlik ise yeni sezonda BTM Birinci Ligde oynayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.