banner913
banner932
banner1012

Maraş, Mehmetçik'in yoluna kaya koydu

banner1020

Son haftaların formda 2 takımı arasında yağmurlu bir havada ve ağır zeminde oynanan maçta Maraş, Mehmetçik'i deplasmanda mağlup ederek çıkışını sürdürürken, rakibinin iyi gidişini sonlandırdı

banner974
Maraş, Mehmetçik'in yoluna kaya koydu

banner971

Yer: Mehmetçik Stadı

Hakemler: Enver Karademir, Ali Karahasan, Kaan Koday

Kaya Mehmetçik: Çayan, Uğurcan, Stelios, Barış (Uğur Aktaş), Çağrı, Mehmet Çil, Murat, Anıl, Halil, Enver(Rıdvan), Mehmet Sin

Maraş: Volkan, Orhan, Mustafa(Emre)(Hasan), Sedat, Eren, Ramazan, Gökhan, Süleyman (Çağlar), Gökhan Demir, Hasan Semmedi, Baki

Goller: 20.Dk Süleyman,46.Dk Emre (Maraş)

K-PET Birinci Lig'de yağmurlu günde Mehmetçik Stadı'nın kötü zemininde oynan karşılaşma 0-2'lik skorla sona ererken Maraş maçtan galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Son haftaların formda takımı Kaya Mehmetçik karşısında Maraş maça iyi başlayan taraftı. İki takım da zeminin kötü olmasından dolayı uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştı.

20.dakikada gelişen Maraş atağında Süleyman topu filelere gönderdi ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Ağır zeminde mücadele eden iki takım ilk yarıda başka gol atamadılar ve devre Maraş’ın 1-0 üstünlüğünde son buldu.

İkinci yarının hemen başında gelişen Maraş atağında bu kez Emre Uysal sahneye çıktı ve attığı golle skoru 2-0 yaptı. Maçın geriye kalan dakikalarında her iki tarafta sonucu değiştiremeyince Maraş deplasmanda rakibini 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.