banner913
banner932
banner1012

Maraş ikinci devreye hazır

banner1020

Ligin ikinci devresi için hazırlıklara 2 Ocak’ta başlayan Maraş haftanın 6 gününde yoğun bir şekilde antrenmanları kendi tesislerinde geçekleştirirken, ligin 2.devresine güçlü bir şekilde girmenin planları yapılıyor

banner974
Maraş ikinci devreye hazır

banner971

K-Pet 1.lig kırmızı grupta mücadele eden Maraş’ta 2.hazırlık dönemi önceki gün yapılan antrenman ile tamamlandı. Tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele eden Mağusa’nın kırmızı beyazlı ekibi Maraş ligin ilk devresinde oynadığı 9 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak, topladığı 17 puanla, puan cetvelinde 2.sırada devreyi zirvenin 3 puan gerisinde tamamladı. 2.hazırlık dönemi çalışmalarına teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenör Mustafa Özkaraman yönetiminde başlayan Maraş yoğun geçen çalışmaların ardından 2.hazırlık dönemine yönelik çalışmalar tamamlanırken, hafta başından itibaren 2.müsabaka dönemine yönelik antrenmanlarla devam edecek.

HAZIRLIKLAR YOĞUN GEÇTİ

Ligin ikinci devresi için hazırlıklara 2 Ocak’ta başlayan Maraş haftanın 6 gününde yoğun bir şekilde antrenmanları kendi tesislerinde geçekleştirdi. 2.hazırlık dönemine yönelik çalışmaların çok yoğun geçiren Maraş’ta oyun formatı ve sistemi geliştirmek için de 5 hazırlık karşılaşması oynadı. Maraş’ta başkan Hasan Oy ve yönetimin de antrenmanları yakından takip etmesi futbolculara moral olurken, ligin 2.devresine güçlü bir şekilde girmenin planları yapılıyor.   

İKİNCİ DEVRE ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ

Sezon başında yapmış olduğu birçok transfer ile takım kadro ve yapısında değişikliğe giden Maraş, ligin ilk devresinde iyi bir performans ortaya koyarak ligi iyi bir noktada tamamladı.  Ligin ikinci devresinin çok zor geçeceğinin bilinci içerisinde olduklarını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, ligin ilk devresinde başarıyı yakaladıkları futbolcular ile ikinci devrede de yola devam ederek mevcut kadroyu koruduklarını belirtti. Serdarlı’dan Hasan Şemmedi’yi kadroya kattıklarını söyleyen Ahmet Ogan, ligin başında koymuş oldukları hedefe ulaşmak içinde ikinci devrede çok dikkatli olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

MERİT A.YEŞİLOVA MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Ligin ilk devresini 20 puanla lider tamamlayan Merit A.Yeşilova’yı 29 Ocak Pazar günü evinde ağırlayacak olan Maraş, maçın hazırlıklarına bugün başladı. Hafta başından itibaren çalışmalarını sürdürecek olan Maraş, 27 Ocak Cuma günü yapacağı son taktik antrenman ile hazırlıkların tamamlayacak. Lider Merit A.Yeşilova’nın 3 puan gerisinde ikinci devreye başlayacak olan Maraş kazanarak rakibi ile aradaki puan farkını kapatmak istiyor.    

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.