banner913
banner932
banner1012

Maraş, dörtledi

banner1020

Maraş, Değirmenlik'i deplasmanda 4-2'lik skorla mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Değirmenlik ise üst üste ikinci mağlubiyetini alarak düşüşe devam etti. İzzet yeni takımı Maraş’ın başında çıktığı ilk maçta, eski takımı Değirmenlik’i mağlup etti

banner974
Maraş, dörtledi

banner971

Stad: Sadık Cemil Stadı
Hakemler: Hüseyin Özkan, Mert Ercan Bulut, Doğan Elmalı
Değirmenlik: Mustafa, Özner(Osman), Yusuf, Fehim, Süleyman(Ferda), Hasan, Celal, Hüseyin(Yaşar), Serhat, Philippou, Adem
Maraş: Volkan, Yavmi, Mustafa, Ramazan, Orhan, Sadık, Eren, Gökhan Demir(Süleyman), Gökhan Yazlık, Çağlar(Emre), Hasan(Hamit)

K-PET Birinci Lig'de Maraş, Değirmenlik deplasmanından 4 gollü galibiyetle dönerek çıkışını sürdürdü. Yok denecek kadar az seyircisi olan Değirmenlik ise üst üste ikinci mağlubiyetini alarak düşüşünü sürdürdü.
Deplasmanda olmasına rağmen daha fazla taraftarı olan Maraş ise maç boyunca rakibine oranla daha etkili olan taraftı. Kaleci Volkan'ın da takıma dönmesi ve yeni teknik adam İzzet Kaçmaz'ın göreve getirilmesi Maraş'ı maça daha iyi motive ederken, maça daha iyi başladı.
Dk 10 Gökhan Demir - Gökhan Yazlık işbirliğinde orta alandan hızlı hücuma çıkan Maraş'ta soldan Gökhan Demir'in ortasını iyi takip eden Hasan Şemmedi ters tarafta topu ağlara gönderdi. 0-1
Dk 45 Gelişen Değirmenlik atağında Maraş savunması topu uzaklaştırmakta zorlanınca ceza sahası dışında topu önünde bulan Celal, mükemmel bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderirken ilk devre sona 1-1 erdi. 
İkinci devre Maraş üstünlüğünü daha da artırdı.
Maraş 54'te oyuna ikinci devrede giren Süleyman’ın kafa golüyle ikinci golünü buldu. 1-2 Maçı bırakmayan Değirmenlik, Celal'ın 65'te attığı penaltı golüyle 2-2'yi buldu.
Ancak maçın ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan Maraş, 85'te Ferda’nın kendi kalesine attığı gol ve 90'da Emre'nin golleri ile skoru 2-4 yaptı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.