banner913
banner932
banner1012

Mannaş: Süper Lig kapısından girmek istiyoruz

banner1020

Hamitköy'ün başarılı başkanı Evren Mannaş, geçtiğimiz sezon kapısından döndükleri Süper Lig kapısından içeriye girmek istediklerini söylerken, taraftarın da desteğiyle hedeflerine ulaşacaklarına vurgu yaptı

banner974
Mannaş: Süper Lig kapısından girmek istiyoruz

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen K-Pet 1. Lig'de Play-Off maçları sonunda Süper Lige yükselmeyi hedefleyen Hamitköy'ün başarılı başkanı Evren Mannaş, bugün Saat 16:30'da başlayacak olan maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yılmazköy Mustafa Üçöz Stadında Hakan Muhtaroğlu'nun yöneteceği Yalova maçı ile Play-Off maçlarına başlayacak olan Hamitköy'ün başkanı Evren Mannaş, açıklamalarında şunları söyledi:

"Hamitköy olarak Süper Lige yükselme kararlılığındayız. Bunu başaracak olan güç de takımımızda vardır.

Yalova maçı ile başlayacağımız Play-Off maçlarının üçünü de kazanarak büyük Hamitköy camiasına Süper Lige yükselme mutluluğu ve gururunu yaşatmak istiyoruz.

Geçtiğimiz sezon Süper Ligin kapısından dönmüştük. Bu yıl ise ardına kadar açılan Süper Lig kapısından içeriye girmek istiyoruz. Bunu başarmak için de taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız vardır. Taraftarımız kalan 3 maçımızda tribündeki yerini alıp, gençlerimizi desteklesinler. Onların vereceği destek işimizi kolaylaştıracaktır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.