banner913
banner932
banner1012

Malatya'da gol yağmuru! 2-4

banner1020

Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Yeşil-Beyazlılar sahadan 4-2 galip ayrıldı

banner974
Malatya'da gol yağmuru!   2-4

banner971

Evkur Yeni Malatyaspor ile Bursaspor ligin 5. haftasında karşılaştı. Bursaspor, Malatyaspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Bursaspor oldu. 12. dakikada William Troost-Ekong attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala Bursaspor'da sahneye Pablo Batalla çıktı. Başarılı futbolcu Badu'nun asistind topu ağlara gönderdi ve skoru2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da Bursaspor etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 48'i gösterdiğinde Ekong kendisinin 2, takımın 3. golünü kaydetti. Bogdan Stancu 63. dakikada attığı golle durumu 4-0 yaptı. Bu dakikalardan sonra ev sahibinin atakları sıklaştı. Boutaib 76. dakikada attığı golle aradaki farkı 3'e indirdi. Bu golden 4 dakika sonra Emanuel Dening topu ağlara gönderdi ve maç 4-2'ye geldi. Ev sahibi ekip üst üste ataklar yakaladı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Bursaspor'un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi. Bursaspor puanını 9'a çıkarırken, Yeni Malatyaspor 4 puanda kaldı. Bursaspor bu galibiyetle bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.