banner913
banner932
banner1012

Mağusa Masterler’i, Mahirel’i anacak

banner1020

Mağusa Futbol Masterleri tarafından organize edilen 2. Nusret Mahirel (Kral) anı maçı 19 Haziran Pazartesi oynanıyor

banner974
Mağusa Masterler’i, Mahirel’i anacak

banner971

Mağusa Futbol Masterler Derneği, merhum Nusret Mahirel (Kral) anısına, Nusret Mahirel Anı Maçı düzenliyor.

Mağusa Futbol Masterleri tarafından organize edilen 2. Nusret Mahirel (Kral) anı maçı 19 Haziran Pazartesi oynanıyor. Gazimağusa Canbulat Stadı’nda saat 19:00’da oynanacak olan 2. Nusret Mahirel Anı Futbol Karşılaşması’nda, Mağusa Masterleri ile Mağusa Hisar Derneği Masterleri karşı karşıya geliyor.

2. Nusret Mahirel Anı Futbol Karşılaşması sonrasında Mahirel Ailesi’ne, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü’ne, Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne, Mağusa Futbol Masterleri’ne, Mağusa Hisar Derneği Masterleri’ne ödüller verilecek. Mağusa Futbol Masterleri Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Ali Eşrefoğlu (Ali Antrenör), Çetin Şah Anı Maçları için çalışmalarını devam ettirirken, en kısa sürede hayata geçirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.