banner913
banner932
banner1012

Mağusa Masterleri, Almanya’daydı

banner1020

Mağusa Futbol Masterleri Derneği kafilesi Almanya’nın Boblingen kasabasına ziyaret gerçekleştirerek, Kanne Knobler takımı ile oynadığı maçta 2-2 berabere kaldı

banner974
Mağusa Masterleri, Almanya’daydı

banner971

Mağusa Futbol Masterler Derneği sportif faaliyetleri dışında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yurtiçi ve yurtdışında faaliyet ve ziyaretlerini sürdürüyor. 
Mağusa Futbol Masterleri Derneği kafilesi Almanya’nın Boblingen kasabasına beş günlük ziyaret gerçekleştirerek temaslarda bulundu. Kafilede Dernek başkan Kemal Çobanoğlu, yönetimi, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, milletvekili ve İçişleri eski bakanı Teberrüken Uluçay, Ticaret Odası üyesi Gökhan Gazioğlu, Meclis eski başkanı Ertuğrul Hasipoğlu yanı sıra geniş bir oyuncu grubundan oluşan 40 kişi yer aldı. Mağusa Futbol Masterleri, Stuttgart şehrinin Boblingen kasabasında Kanne Knobler takımı ile Stuttgarter Strabe Stadyumu’nda oynadığı dostluk karşılaşmasında 2-2 berabere kaldı. Daha önce Kuzey Kıbrıs’ta oynanan karşılaşmada 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı. Rövanş karşılaşması gelecek yıl Kuzey Kıbrıs'ta oynanacak. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.