banner913
banner932
banner1012

Mağusa derbisi sarı – denizaltıların

banner1020

Mağusa derbisinde Dumlupınar deplasmanda Çanakkale’yi mağlup ederek üst sıralarda iddiasını artırırken, yeni başkan Mehmet Evran’a hoşgeldin hediyesi sundu. Çanakkale ise Ahmet Ogan yönetiminde çıktığı 2. maçta ilk mağlubiyetini aldı

banner974
Mağusa derbisi sarı – denizaltıların

banner971

YER: Çanakkale Muharrem Döveç Stadı

HAKEMLER: Serdar Bilgimer, Ali Akçınar, Kaan Koday

Çanakkale: Fatih, Halil, Yunus, Özmen(dk.73Ahmet Ünlüsoy), Oğuzhan, Utku, Selçuk, Salih, Ahmet, İsmail(dk.65 Hakan) , Ramadan(dk.46 Mehmet)

Dumlupınar: Oğuzhan, Hasan Mani, Eray, Ali, Nazmi, Berke(dk.81 Mustafa Doğru), Mehmet Fuat, Mustafa Çelik(dk.73 Yıldıray), Ramazan(dk.85 Ahmet Dölek), Adem, Ümit

Goller: Dk.21 Yunus (Çanakkale), Dk.23 Halil (kk), Dk.42 ve Dk.65 Ümit (Dumlupınar)

K-PET Birinci Lig’de farklı hedeflerdeki 2 Mağusa ekibinin mücadelesinde Dumlupınar deplasmanda Çanakkale’yi mağlup ederek kazanmaya devam etti. Ahmet Ogan yönetiminde henüz kazanamayan Çanakkale düşme hattında kaldı.

2. dakikada Özmen’in kullandığı kornere iyi yükselen Yunus’un kafa vuruşu az farkla aut gitti.

21. dakika da ev sahibi Çanakkale 1-0 öne geçti. Bu dakika da kazanılan korner atışını Özner kullandı. Özner’in ortasına Utku çok iyi vurdu. Kaleci Oğuzhan’ın müdahelesine rağmen top çizgi üzerinde Yunus’un önünde kaldı. Yunus’un vuruşu ağlara gitti. (1-0)

Çanakkale’nin gol sevinci sadece 2 dakika sürdü. 23. Dakika da gelişen Dumlupınar atağında Adem topu sol kanattan hareketlenen Mustafa Çelik’in önüne yuvarladı. Mustafa Çelik rakiplerinden sıyrılarak kaleye vurdu. Halil’e çarpan top yön değiştirerek ağlarla buluşdu ve maça denge geldi. (1-1)

42. dakika da Dumlupınar maçta öne geçti. Berke orta sahadan kaptığı topu aradan Ümit’in önüne bıraktı. Sağ çaprazdan topla buluşan Ümit’in yerden sert ve düzgün vuruşu ağlara gitti. (1-2)

İlk yarıda başka pozisyon olmayınca Dumlupınar soyunma odasına 2-1 ‘lik üstünlükle girdi.

50. dakikada Yunus’un ortasında İsmail Bayraktar’ın kafa vuruşu kaleci Oğuzhan’da kaldı.

65.dakika da Dumlupınar farkı 2’ye çıkardı. Bu dakika da gelişen atakta günün Dumlupınar adına başarılı isimleri Ümit ve Berke’nin işbirliğinde Berke kaptığı topla ilerledi ve topu sağ kanattaki arkadaşı Ümit’e verdi. Ümit rakiplerinden sıyrılarak sol ayağı ile uzak köşeye çok güzel vurdu ve top ağlara gitti. (1-3)

86. dakika da Yıldıray kendi yarı alanından kaptığı topla süratle rakip ceza sahasına yöneldi. Ara pasında Hasan Mani topla buluştu ve boş pozisyondaki Adem’e aktardı. Adem’in şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.

90. dakikada Ahmet Ünlüsoy’un ortasında Yunus’un müsait pozisyondaki kafa vuruşu dıarıya gitti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.