banner913
banner932
banner1012

Mağusa – Almanya dostluğu

banner1020

banner974
Mağusa – Almanya dostluğu

banner971

Mağusa Futbol Masterler Derneği, iyi ilişkiler içerisinde bulunduğu Almanya’nın Boblingen Stutgart Masterleri’ni ülkemizde ağırladı.

Boblingen Stuttgart Masterleri ülkemizdeki bir haftalık süre içerisinde tarihi ve turistik yerlere geziler gerçekleştirirken, Mağusa Futbol Masterleri ile Boblingen Stutgart Masterleri, Canbulat Stadı’nda dostluk karşılaşması da yaptı.

Bu arada Mağusa Futbol Masterleri yurt dışı temasları çerçevesinde 16-20 Mayıs 2018, tarihleri arasında Bodurm’a gidiyor. Mağusa Masterleri, Bodrum ve Milas Masterleri ile iki dostluk karşılaşması yapacak. 30 kişiden oluşan Mağusa Futbol Masterleri kafilesinin, kafile başkanlığını dernek başkanı Çetin Gülhan, antrenörlüğünü ise Hasan Tamel yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.