banner913
banner932
banner1012

LTTFF sallanıyor

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’ndan istifalar devam ederken, başkanlık koltuğu için isimler ortaya çıkmaya başladı

banner974
LTTFF sallanıyor

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Yönetim Kurulu’nda bu yıl yine istifalar art arda gelirken, Olağan Genel Kurul’a daha aylar olmasına karşılık başkanlık koltuğu için yeni isimler ortaya çıkmaya başladı.

Sekreter Mehmet Mimoğlu’ndan sonra Mali Sekreter Mehmet Elitok’un istifası yönetimi zor durumda bıraktı. Son istifanın ardından boşalan koltuğa talipli çıkmayınca bu görevi Serdar Sarı’nın sürdürmesine karar verildi. Bu arada Pazartesi günü bir açıklama yapan Yönetim Kurulu üyesi Osman Ercen, Haziran ayında yapılacak seçimde başkanlığa adaylığını koyacağını duyurdu. 4 yıldan beri başkanlık yapan Kemal Soyer’in yeni dönem için görev almaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu arada Asbaşkan Serdar Sarı’nın da başkanlık için iddialı olmasının beklenirken genel kurulda Nazım Çelebi’nin de aday olması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.