banner913
banner932
banner1012

LTTFF Karması, Cumhuriyet Kupası için geliyor

banner1020

Cumhuriyet Kupası maçı için Pazartesi günü Kıbrıs’a gelecek olan LTTFF Karması’nda menajer değişikliği yapılırken, menajerlik görevine Soner Mustafa getirildi

banner974
LTTFF Karması, Cumhuriyet Kupası için geliyor

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Karması, Cumhuriyet Kupası maçı için 13 Kasım Pazartesi günü Kıbrıs’a gelecek.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması, 15 Kasım Çarşamba akşamı KKTC Milli Takımı ile oynadıktan sonra 17 Kasım’da Londra’ya dönecek.

Federasyon Karma Sorumlusu Osman Ercen, Kuzey Kıbrıs’a 30 kişilik kafileyle gideceklerini söyledi. Maçın hangi statta oynanacağının kesinlik kazanmadığını belirten Ercen, “İskele Stadı’nın ışıklandırması tamamlanırsa açılış maçı olarak orada oynatacaklarını söylediler. Aksi takdirde Cumhuriyet Kupası maçı Mağusa’da yapılacak” dedi.

Öte yandan daha önce Karma Menajerliği’ne getirilen Kem Kemal, yoğun işleri nedeniyle bu görevi bıraktı. Menajerlik görevine Soner Mustafa getirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.