banner913
banner932
banner1012

LTM farklı mağlup

banner1020

Londra Türk Master Takımı, Mağusa Master Takımı’na karşı oynadığı dördüncü dostluk maçını 5-0 kaybetti

banner974
LTM farklı mağlup

banner971

Londra Türk Master (LTM) Takımı, ülkemizde oynadığı dördüncü dostluk maçını 5-0  kaybetti.

Mağusa’da oynanan karşılaşmada Mağusa Master Takımı ile karşılaşan LTM, her iki yarıda yediği gollerl sahadn farklı mağlup ayrıldı. LTM, Cumhuriyet etkinlikleri çerçevesinde geldiği Kuzey Kıbrıs’tan Pazar günü Londra’ya dönecek.

LTM, Kuzey Kıbrıs’ta Pile’ye 2-0, Lapta’ya ise 4-1 yenilmiş, Kıbrıs Karması’nı 1-0 yenerek Cumhuriyet Kupası’nı kazanmıştı.

Bu arada KKTC'nin 34. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ülkemize gelen Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Masterleri Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Özçınar, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Masterleri’nin her yıl KKTC'nin kutlama etkinliklerine katılmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.