banner913
banner932
banner1012

Londra’yı milli heyecan sardı

banner1020

LTTFF Türk Ligi Karması’nı, KKTC Milli Takımı’yla oynayacağı maçın heyecanı sararken, federasyon başkanı Kemal Soyer, KKTC Milli Takımı’nı sabırsızlıkla bekliyoruz; açıklamasını yaptı

banner974
Londra’yı milli heyecan sardı

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) Türk Ligi Karması’nı, 21 Mayıs Pazar günü KKTC Milli Takımı’yla oynayacağı dostluk maçının heyecanı sardı.

Kuzey Londra’nın Wood Green, White Hart Lane üzerinde bulunan New River Sports Centre Stadium’daki karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Bu karşılaşmadan önce 15.30’da ise Türk Ligi Veteran Karması ile Londra Türk Master takımı ve Türk Gençler Ligi’nden iki takım özel maçlar oynayacak.

Londra’ya bugün gidecek olan KKTC Milli Takımı, Cumartesi günü saat 11.30’da karşılaşmanın oynanacağı New River Stadium’da bir antrenman yapacak. Türk Ligi Karması ise bu maçla ilgili son çalışmasını Gürsel Emirdane yönetiminde dün akşam Wadham Lodge sahasında yaptı.

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Soyer, maçla ilgili olarak hazırlıkların tamamlandığını belirterek, “KKTC Milli Takımı’nı misafir etmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.