banner913
banner932
banner1012

Londra’da Türk ve Rum dostluğu

banner1020

Londra Türk Ligi Karması sorumluluğuna Osman Ercen getirilirken, Londra Rum Ligi Karması ile dostluk maçı oynamak için çalışmalar başlatıldı

banner974
Londra’da Türk ve Rum dostluğu

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, bu sezon Türk Ligi Karması’nın faaliyetlerini arttırma kararı aldı.

Yönetim Kurulu’nun son yaptığı toplantıda karma çalışmalarının vakit kaybetmeden başlatılması uygun görüldü. Karma Sorumluluğuna Yönetim Kurulu üyesi Osman Ercen getirildi. Ercen,  idari konularda Asbaşkan Serdar Sarı ile Mali konularda da Mehmet Elitok’la koordineli çalışacak.

Osman Ercen, Karma antrenörlerinin önümüzdeki bir-iki haftada belirleneceğini söyledi. Karma’nın bu sezon daha fazla faaliyet yapacağını kaydeden Ercen, Londra’daki Rum Ligi Karması ile bir dostluk maçı oynamak için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Osman Ercen, Karma’nın Kasım ayında da Kuzey Kıbrıs’ta yapılan Cumhuriyet Kupası’nda yer almak istediğini, bu konuda da temasların yakın tarihte start alacağını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.