banner913
banner932
banner1012

Londra’da başarılılar kupalarını aldılar

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF), sezon kapanış balosu düzenleyerek şampiyonlara kupalarını takdim etti

banner974
Londra’da başarılılar kupalarını aldılar

banner971

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, 27 Mayıs Pazar günü Wood Green’de bulunan Grand Palace Banqueting Suite’te düzenlediği balo ile 2018-2019 sezonunun kapanışını yaptı.

LTTFF’nin düzenlemiş olduğu baloya çok sayıda futbolcu, takım başkanları ve yöneticileri, sponsorlar, iş adamları ve birçok özel davetli katıldı. Tiyatrocu Osman Balıkçıoğlu’nun sunum yaptığı gecede, takım ve futbolculara çeşitli ödüller verildi.

Geçen Pazartesi günü saat 18.00’de başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını yapmak üzere sahneye çıkan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyon Başkanı Serdar Sarı, bu anlamlı geceye katılım gösteren herkese teşekkürlerini sundu. Sarı, sezon boyunca LTTFF Liglerine desteklerini esirgemeyen bütün sponsorlara teker teker teşekkür ettiğini belirterek, davetlilere eğlenceli bir gece geçirmeleri temennisinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.