banner913
banner932
banner1012

Londra Dumlupınar’ın şampiyonluk ödülü Kıbrıs

banner1020

Execllence Mortgage Türk Ligi Birinci Küme’de şampiyon olan Londra Dumlupınar, yeni sezonda Kuzey Kıbrıs’a gelerek, Dumlupınar, MTG ve Yeni Boğaziçi’nin katılacağı dörtlü bir turnuva organize etmeyi hedefliyor

banner974
Londra Dumlupınar’ın şampiyonluk ödülü Kıbrıs

banner971

Londra Execllence Mortgage Türk Ligi Birinci Küme’de şampiyon olan Dumlupınar, yeni sezonda Kuzey Kıbrıs’a gelecek.

Rauf Denktaş Futbol Turnuvası’nı ikinci kez adada düzenlemeyi planlayan Dumlupınar’da konuyla ilgili olarak ön hazırlıklar başlatıldı. Şampiyon takımın Başkanı Mehmet Nasifoğulları, turnuvanın büyük bir ihtimalle Ocak ayında gerçekleşeceğini söyleyerek, şöyle devam etti:

“Bu kez organizasyonu Mağusa bölgesinde yapmayı düşünüyoruz. Lefkoşa’da yaptığımız turnuva seyirci açısından fazla ilgi uyandırmamıştı. Kıbrıs Dumlupınar, MTG ve Yeni Boğaziçi’nin iştirak edeceği dörtlü bir turnuva olacak.

Mali açıdan Federasyonumzudan destek bekliyoruz. Bazı görüşmelerimiz oldu. Şu anda seçim dönemi olduğu için beklemekteyiz. Seçimden sonra yeni yönetimle masaya oturacağız. Bilet masraflarımız karşılandığı takdirde turnuvayı rahatlıkla yapabilecek durumdayız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.