banner913
banner932
banner1012

"Liglerimiz artık daha kaliteli"

banner1020

KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, liglerin geçmiş dönemlere göre daha kaliteli olduğunu açıklarken, yabancı futbolcuların takımlara ciddi katkı koyduklarını söyledi

banner974
"Liglerimiz artık daha kaliteli"

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, futbolumuzun durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu yıl ligde enteresan bir başlangıç yapıldığını belirten Sertoğlu, liglerin geçmiş dönemlere göre daha kaliteli olduğunu ifade etti. Sertoğlu, Lefke ve İskele’de statlarının yapımının devam ettiğini söyledi. Kısa bir süre içerisinde statların tamamlanacağını aktaran Sertoğlu, “İstediğimiz akşam maçları oynatabileceğiz” dedi. 

Takımlarda oynayan yabancı futbolcuları nasıl bulduğunu da aktaran Sertoğlu, “Takımlara ciddi derecede katkı koyuyorlar. Geçen yıl sahada ilk on bir de 2 yabancı futbolcu yer alabiliyordu. Bu yıl sayıyı 3’e çıkardık. Çok kaliteli yabancı futbolcular var” şeklinde konuştu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.