banner913
banner932
banner1012

Liderin buruk sevinci

banner1020

Göçmenköy, zorlu Yeni Boğaziçi deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşarken, defans futbolcusu Çağdaş’ın burnunun kırılmasına üzüldü

banner974
Liderin buruk sevinci

banner971

K-PET Birinci Lig lideri Göçmenköy, zorlu Yeni Boğaziçi deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmenin ve rakipleri ile olan puan farkını açmanın mutluluğunu yaşarken, ara transferde kadrosuna kattığı Türkiyeli defans futbolcusu Çağdaş’ın burnunun kırılmasına üzüldü.

Osman Mehmet Ergün Stadı’nda oynanan ve Evren Karademir’in yönettiği maçın ilk devresi büyük çekişme içerisinde geçerken, devre 0-0 sona erdi.

İkinci devreye Göçmenköy daha etkili başlarken, sahneye golcüleri çıktı. Önce 57’de Kemal Uçaner skoru 0-1 yaptı. 80. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda ise Ahmet Burak Kömürcü skoru belirledi. 0-2

Göçmenköy takımı maçtan sonra hemen hastaneye giderken, rakibi ile girdiği hava topu mücadelesinde burnuna darbe alan Çağdaş’ın tedavi yapıldı. Burnunda kırık tespit edilen Çağdaş’a gerekli müdahale yapılarak, futbolcu taburcu edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.