banner913
banner932
banner1012

Lider avantajını korudu

banner1020

Lider Yenicami, Merit Alsancak Yeşilova maçını kayıpsız geçerek, son haftaya Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan önünde son 2 haftaya girdi

banner974
Lider avantajını korudu

banner971

K-PET Süper Ligde 28. hafta maçları sonunda lider Yenicami, kalan maçları içerisinde en zorlusu olarak görülen Merit Alsancak Yeşilova maçını kayıpsız geçerek, son haftaya Karadağ deplasmanını kayıpsız geçen Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan önünde son 2 haftaya girdi.

Gençler Birliği ise Gönyeli’ye deplasmanda mağlup olarak Girne Halk Evi’nden sonra K-PET Süper Ligden düşen ikinci takım oldu.

Play out hattında Esentepe, Binatlı’yı deplasmanda yenerek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Küçük Kaymaklı ise Doğan Türk Birliği’ni mağlup ederek Play out hattından çıkma şansını yeşertti.

Baf Ülkü Yurdu, Cihangir’i deplasmanda yenerek Play out hattından çıkarken, Türk Ocağı’na deplasmanda mağlup olan Gençlik Gücü, Play out hattına geriledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.