banner913
banner932
banner1012

Leymosunlular'ın kalbi Mete Adanır’da atacak

banner1020

Futbolumuzun en önemli derbilerinden olan Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı, Leymosun derbisi, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda oynanacak

banner974
Leymosunlular'ın kalbi Mete Adanır’da atacak

banner971

Necati  KÜLAHLILAR

K- Pet Süper Lig'de ikinci devrenin ilk maçı Cuma akşamı Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı arasında oynanacak.

Futbolumuzun en önemli derbilerinden olan karşılaşmada tribünlerin dolması bekleniyor. Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan ile Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan, maç öncesinde görüşlerini açıklarlarken şunları söylediler:

Caner Oshan: Elimizden geleni yapacağız

"Kıbrıs futbolunun en büyük derbisi olan Leymosun derbisini, Cuma akşamı bir kez daha oynayacağız.  Maçı izlemek için oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu stada gelecek. Biz Doğan Türk Birliği olarak bu maça üç antrenman yaparak hazırlanacağız. Maça tam kadro çıkacağız. Maçı kazanmak istiyoruz. Galip gelmek için de elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz olan Türk Ocağı takımı da bizim gibi bu büyük derbiyi kazanmak isteyecek.

Leymosun derbisini kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ezeli rakibimiz olan Türk Ocağı takımına da bu maçta başarılar dilerim. Centilmence bir maç olsun."

MEHMET BOLKAN: DERBİYİ KAZANMAK İSTİYORUZ

"Derbi öncesinde Yalova ile oynadığımız erteleme karşılaşmasında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Maalesef rakibi küçümsedik. Takım tüm konsantresini DTB ile oynayacağı derbiye yöneltti. Bundan dolayı da bu mağlubiyeti aldık.  Alınan bu beklenmedik yenilginin derbiye olumlu yansıyacağını ve takımı derbide daha iyi olmaya iteceğine inanıyorum. Doğan'ı yenip hem derbi galibiyeti elde etmek, hem de bu galibiyetle Yalova mağlubiyetini unutturmak istiyoruz. Göreve geldiğimden beri temel hedef olarak kupayı ortaya koyduk. Ancak Türk Ocağı camiası için Doğan galibiyetinin önemi, kupa kadar önemlidir. Tüm camia bu derbiden galip ayrılmak istediğini söylüyor. Başkanımız işi gücü bıraktı. Bizimle beraber oluyor. Camianın önemli kişileri, eski futbolcuları antrenmanlarımıza geliyorlar. Bu durum da Kıbrıs’ta halen birkaç derbinin kaldığını göstermektedir. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu, sahada zevk veren bir futbolun oynandığı ve hak edenin kazandığı güzel bir derbi olmasını diliyorum. Dünden itibaren kampa girdiğimiz derbide Coşkun’un oynayamayacak olması bir dezavantajdır. Ancak sahaya 11 kişi çıkacağız. Karşılaşmadan da galip gelerek ayrılmak istiyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.