banner913
banner932
banner1012

Leymosun derbisinde gece keyfi yaşanacak

banner1020

Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı yöneticileri, 15 Şubat’ta oynanacak olan kupa maçının gece oynanması konusunda görüş birliğine vardı

banner974
Leymosun derbisinde gece keyfi yaşanacak

banner971

Koopbank Kıbrıs Kupası, 2. Eleme Turu kura çekiminde birbirleri ile eşleşen Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı yöneticileri, 15 Şubat’ta oynanacak olan maçın gece oynanması konusunda, görüş birliğine vardılar.

Dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda kura çekimi sonrasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında aldıkları kararı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na da ileten yöneticilere, Hasan Sertoğlu da olumlu yanıt verdi.

Dolu tribünler önünde oynanması beklenen Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı derbisi öncesinde, 2 takımın bu sezon oynadığı ve büyük ilgi gören ilk gece maçını Doğan Türk Birliği kazanmış, dondurucu soğuğa rağmen kalabalık bir taraftarının takip ettiği ikinci maç ise 2-2 berabere tamamlanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.