banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’nın can damarına neşter vuruldu

banner1020

Spor Dairesi Lefkoşa’da futbol kulüplerinin en fazla antrenman ve maç yaptığı saha olan Atilla Topaloğlu Sahasını komple bakıma aldı

banner974
Lefkoşa’nın can damarına neşter vuruldu

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü, futbol sezonunun tamamlanmasının ardından saha bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Daire bu bağlamda, Lefkoşa’da futbol kulüplerinin en fazla antrenman ve maç yaptığı saha olan Atilla Topaloğlu Sahası’nı komple bakıma aldı.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu yaptığı açıklamada, futbol sezonunun tamamlanmasıyla birlikte Lefkoşa kulüplerinin adeta can damarı olan Atilla Topaloğlu Sahasını ciddi şekilde ele alarak sahadaki çimleri sökme işlemine başladıklarını anlattı. Sahaya, daha önce Şehit Hüseyin Ruso Stadı ve Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Antrenman Sahasına uyguladıkları sistemi uygulayacaklarını belirten Değirmencioğlu, özellikle Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Antrenman Sahasında bu sezon dört takımın çalışma yapmasına rağmen, sahada herhangi bir yıpranma ve deformasyon yaşanmadığını, bu bakımdan Atilla Topaloğlu Sahası’nın da bu uygulama neticesinde yeni sezonda Lefkoşa futbol kulüplerine sıkıntısız bir biçimde ev sahipliği ve çalışma imkanı sağlayacağını ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.