banner913
banner932
banner1012

Lefke yılmaz

banner1020

Play out hattına gömülen Lefke, ligin en zor deplasmanlarından olan Cihangir deplasmanında Cihangir’i Yılmaz’ın golleriyle mağlup ederek nefes aldı. Cihangir ise iyi gidişini sonlandırdı. Maça sadece 3 yedekle gelen Lefke yeterli forma da olmadığı için Kaan, oyundan çıkan Kasım'ın formasıyla oyuna dahil oldu

banner974
Lefke yılmaz

banner971

Stad:  Cihangir Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Şakir Azizoğlu, Engin Akkagün

Cihangir:  Raif, Erol, Ertan, Nurettin, Mikail, Smart, Osei, Offor, Fırat, Çağlar (Burak), Ali (Doğan)

Lefke:  Mehmet Özeralp, Arif, Aykut, Yakup, Rahmi, Burak, Semih, Kasım (Mehmet Toros), Allen, Candy, Yılmaz

Goller: 41ve 53.Dk Yılmaz (Lefke)

K-Pet Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Cihangir ile Lefke, Cihangir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadeleyi konuk Lefke 2-0 kazandı.Lefke'ye galibiyeti getiren golleri 42 ve 53. dakikalarda Yılmaz kaydetti. 

10.Dk: Lefke atağında Semih’in pasıyla ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Yılmaz’ın volesinde kaleci Raif gole izin vermedi.

34.Dk:  Cihangir atağında Erol sağdan topu ceza sahasına otrtaladı. Offor’un kafa vuruşunda kaleci Mehmet gole izin vermedi.

41.Dk: Lefke atağında Kasım’ın pasıyla topla buluşan Yılmaz ceza sahası dışından etkili bir şut çıkartarak topu filelere gönderdi. Cihangir 0-1 Lefke

53.Dk:  Lefke atağında Candy sağdan topu ceza sahasına ortaladı ve arka direkte Yılmaz vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi. Cihangir 0-2 Lefke

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Lefke zorlu Cihangir deplasmanından altın değerinde bir galibiyet almayı başardı. Bu galibiyetle Lefke puanını 24'e yükselterek rahat bir nefes alırken, Cihangir 26 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.