banner913
banner932
banner1012

Lefke Futbol Akademisi, “Grassroots” Turnuvası’nda

banner1020

Lefke Futbol Akademisi, “Grassroots” turnuvasına katılmak üzere Antalya’ya gitti. Kafilede yöneticiler Hasan Olgu, Hasan Poyrazoğlu, antrenör Kazım İrdem ve 12 sporcu yer alıyor

banner974
Lefke Futbol Akademisi, “Grassroots” Turnuvası’nda

banner971

Lefke Futbol Akademisi Antalya’da düzenlenecek olan “Grassroots” turnuvasına katılmak üzere Antalya’ya gitti. Türkiye’de alt yaş kategorilerinde yapılacak en büyük ve en kapsamlı altyapı organizasyonlarından olan uluslararası “Grassroots” turnuvasında, Lefke Futbol Akademisi U11 Takımı da mücadele ediyor.

27-30 Ocak tarihleri arasında Antalya Grassroots 2018 Futbol Turnuvası’nda mücadele edecek olan Lefke Futbol Akademisi’nde Hasan Olgu kafile başkanlığı yapacağı kafilede yönetici Hasan Poyrazoğlu, antrenör Kazım İrdem ve 12 sporcu yer aldı. Antalya Grassroots 2018 Futbol Turnuvası’nda yer alacak olan Lefke Futbol Akademisi U11 Takımı, turnuvada Türkiye Süper Lig ve Avrupa’nın önemli kulüplerinin(Feynoord, CSKA Moskova, Bayer Urdinger, Sokol) altyapı takımlarının da aralarında yer aldığı 112 altyapı takımı ile mücadele edecek. Lefke Futbol Akademisi hatırlanacağı gibi U11 Takımıi Ağustos ayında Ankara’da düzenlenen “Ankara Cup 2017” kupasında şampiyon olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.