banner913
banner932
banner1012

Lefke de Kasım da, Karadağ’da maziyi hatırladı

banner1020

Lefke, Karadağ’da bire bir rakibi Gençler Birliği’ni 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 8. sıraya kadar tırmanırken, Gençler Birliği’ni play out hattına geriletti. Önemli eksiklerle maça çıkan Gençler Birliği, maçı kaybedip, alt sıralara geriledi. Kasım attığı 2 golle eski günlerine döndüğünü gösterdi

banner974
Lefke de Kasım da, Karadağ’da maziyi hatırladı

banner971

Stad: Lefke 16 Ağustos

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Mehmet Tarım, Cemal Sakallı

Lefke: Mehmet,Arif,Aykut,Yakup,Rahmi ( DK76. Kaan),Burak, Candy ( DK81 Mehmet Toros ), Kasım, Allen , Çağrı, Yılmaz (DK71. Semih )

Gençlerbirliği: Mehmet, Boran, Kadir, Emir, Hussain, Tombare, Mehmet Koyuncu (DK 57. Hasan) , Juvenal,Sertan ( DK70. Ahmet ), İbrahim, Berk( DK 68.Ömer )

Goller: DK 21 ve 66 Kasım, DK 74 Semih, DK 78. Candy

K-Pet Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Lefke ile Gençler Birliği, Lefke 16 Ağustos Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Lefke'nin 4-0 üstünlüğünde sonuçlandı.

 Lefke'ye galibiyeti getiren golleri 21 ve 67. dakikalarda Kasım Tağman, 75. dakikada Semih ve 79. dakikada Candy'den geldi.

DK 21: Gelişen Lefke atağında top arkasına düşmesine rağmen topu önüne alan Kasım takımının ve kendisinin ilk gölünü kaydetti. Lefke 1-0 Gençlerbiliği

DK 45 : Ev sahibi ekipten rakibine yaptığı faul sonrası maçın ilk sarı kartını gören Rahmi oldu.

Golden sonra toparlanmaya çalışan misafir takım Genlerbirliği bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarı Lefke'nin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı başlarında ilk yarıya oranla golü arayan ekip olan Gençlerbirliği takımı Lefke kalesini yoklarken başarılı olamadı. 

DK 50: Misafir takımdan Juvenal rakibine yaptığı sert faulü sonrası maçın hakemi Hüseyin Eyyüpler tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

DK 66: İlk yarının tek golünü atan Kasım Gençlerbirliği kalecisi Mehmet ile karşı karşıya kalırken ayağının içi ile topu ağlarla buluşturdu. Kasım bu golle hem takımıının hem kendisinin ikinci gölünü attı. Lefke 2- 0 Gençlerbirliği

DK 74: Oyuna yeni giren Semih ceza alanında topla buluşup düzgün bir vuruş yapınca Lefke 3-0 Gençelerbirliği oldu.

DK 78: Dört dakika önce kalesinde üçüncü golü gören Gençlerbirliği  Candy' golüne engel olamayınca skor tabelası yine değişti ve Lefke 4 -0 Gençlerbirliği oldu. 

Misafir takım Gençlerbirliği kalesinde 4. golü gördükten sonra oyuna ortak olmaya çalıştı ancak olamadı ev sahibi Lefke üst üste bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç Lefke 4-0 Gençlerbirliği olarak sona erdi.

Bu galibiyetle Lefke puanını 30'a yükselterek play-out hattı dışında kalmaya devam etti. Gençler Birliği ise 28 puanda kalarak ateş hattına doğru ilerledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.