banner913
banner932
banner1012

Lapta, Esentepe’yi çelmeledi

banner1020

Farklı hedeflerde olan Lapta ile Esentepe arasındaki mücadele berabere sonuçlanırken, şampiyonluk hedefindeki Esentepe, ikinci devredeki ilk puan kayıplarını yaptı. Lapta iseikinci devrede evinde oynadığı ikinci maçtan da beraberlikle ayrıldı

banner974
Lapta, Esentepe’yi çelmeledi

banner971

Yer: Şehit Şevket Kadir Stadı

Hakemler: Ali Özer, Ali Akçınar, Özal Çağlayan

Lapta: Emre, Süleyman, Mustafa, Göksel(Kemal), Ali, İsmail, Ertuğ, Abdullah, Hüseyin(Orhan), Emrah(İsmail), Mehmet

Esentepe: Kemal, Başak(İlkay), İsmail, Muhammedali, Mahmut, Yakup(Onur), Eser(Burak), İsmail Aslan, Nersin, Ahmet, Şahin

K-PET Birinci Lig’de farklı hedeflerde olan Lapta ile Esentepe arasındaki mücadele berabere sonuçlanırken, şampiyonluk hedefindeki Esentepe, ikinci devredeki ilk puan kayıplarını yaptı. Lapta iseikinci devrede evinde oynadığı ikinci maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Lapta ile Esentepe arasında Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk devresinde her 2 ekip de gol çıkaramazken, devre 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci devreye her 2 ekip de daha atak başlarken, Lapta, 49’da İsmail Çakır’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Esentepe rakibinin üzerine daha fazla giderken, Eser, 56. Dakikada kafa ile skoru belirleyen golü atttı. 1-1 Kalan dakikalarda tarafların çabaları skoru değiştirmedi ve maç 1-1 berabere tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.