banner913
banner932
banner1012

Lapta direkten döndü

banner1020

Esentepe ile Lapta arasında oynanan erteleme maçında gol sesi çıkmazken, taraflar aldıkları birer puanla, 5’er puana yükseldiler. Maçta Lapta’nın iki topu direkten döndü

banner974
Lapta direkten döndü

banner971

Yer : Esentepe Erdal Barut Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Mehmet Ekşici, Mert Ercan Bulut

Esentepe: Kemal,Muhammet(67dk. Eser), Onur, Nersin, İsmail, Hüseyin, Mahmut, Ahmet, Başak, Turan(82dk. Hasan),Emre

Lapta: Süleyman(17dk. Emre), Hüseyin, Mustafa, Selçuk(78dk. Orhan), Ali, Yasin(68dk. Mücahit), Ertuğ, Emrah, Süleyman, Michails, Mehmet

K-PET Birinci Lig’de Pazar günü yoğun yağmur ve fırtına nedeniyle ertelenen Esentepe ile Lapta arasında dün oynanan erteleme maçında gol sesi çıkmadı. Taraflar aldıkları birer puanla, 5’er puana yükseldiler. Esentepe +3 averajla 6., Lapta +3 averajla 7. sırada yer aldılar. 49dakika, 30. Saniyeden itibaren oynanan maçta Lapta’nın 2 topu direkten döndü.

58dk. Mustafa'nın soldan ortaladığı topa Yasin ön direkte kafa şutu direkten oyun alanına geri döndü.

60dk. Ahmet Karal'ın ara pasında Turan müsait durumda vuruşunda top az farkla auta gitti.

62 dk. Mustafa'nın sağdan yaptığı ortaya Selçuk kafa vuruşunda top bir kez daha direkten oyun alanına geri döndü.

82dk. Lapta ceza alanı içerisine doldurulan topta başak arka direkten ön direğe yaptığı kafa vuruşunu kaleci Emre mükemmel bir refleks ile köşeden çıkarmayı başarırken maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.