banner913
banner932
banner1012

Lapta'dan çıkış yok

banner1020

Lapta, Şehit Şevket Kadir Stadında ağırladığı lider Karaoğlanoğlu'nu 3-2 mağlup ederek aradaki puan farkını 1'e indirdi

banner974
Lapta'dan çıkış yok

banner971

BTM Birinci Lig Beyaz Grupta haftanın en önemli maçında Lapta, Şehit Şevket Kadir Stadında ağırladığı lider Karaoğlanoğlu'nu 3-2 mağlup ederek aradaki puan farkını 1'e indirdi.

Zekai Töre'nin yönettiği maça ev sahibi Lapta etkili başlarken, 28'de Mustafa Yaşar ile 1-0, 36'da Mehmet Korkmaz'ın kendi kalesine attığı golle 2-0 öne geçti. Devre Karaoğlanoğlu'ndan Ali Kopca'nın 40'daki penaltı golüyle 2-1 sona erdi.

İkinci devre de çekişmeli geçerken, oyunun son bölümü gollü ve gergin geçti. 84'te Karaoğlanoğlu Sezer ile eşitliği yakaladı. 2-2 Maçta son sözü ise 90'da Lapta'nın Türkiyeli yıldızı Gökhan Emreciksin söyledi. 3-2 Bu bölümde gerginleşen ortamda Lapta'dan Göksel ve Karaoğlanoğlu'ndan Emrah kırmızı kart gördüler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.