banner913
banner932
banner1012

Kuzeyin Kralı MTG

banner1020

Mağusa Türk Gücü, taraftarlarının stada astıkları “King of The North” yazısında belirtildiği gibi “Kuzey’in Kralı” olarak, K-PET Süper Ligde 2018 – 2019 sezonunun şampiyonu oldu

banner974
Kuzeyin Kralı MTG

banner971

K-PET Süper Ligde 30. hafta maçları dün oynanan maçlarla tamamlanırken, ligin şampiyonu 74 puanla Mağusa Türk Gücü oldu. Mağusa Türk Gücü böylelikle 9. kez şampiyon oldu.

K-PET Süper Ligde Küçük Kaymaklı’yı mağlup eden Mağusa Türk Gücü, taraftarlarının stada astıkları “King of The North” yazısında belirtildiği gibi “Kuzey’in Kralı” olarak şampiyonluğunu ilan etti.

Yenicami ise 30 haftalık sezonun, 23 haftasını lider götürmesine rağmen, sezonu 74 puanla şampiyon Mağusa Türk Gücü’ne gol averajı ile geçilerek, ikinci sırada tamamladı.

Girne Halk Evi ile Gençler Birliği’nin direk düştükleri sezonda Baf Ülkü Yurdu, Küçük Kaymaklı, Binatlı ve Esentepe play out oynayacaklar. Gençlik Gücü ise son hafta aldığı galibiyetle, sezonu play out oynamadan tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.