banner913
banner932
banner1012

Kurtarıcıoğluları, Ozanköy'de

banner1020

Kulübün sponsoru Akacan Holding direktörü Bulut Akacan'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşme sonrasında Ozanköy'ün başına, Tayfun Kurtarıcıoğluları - Nejat Kurtarıcıoğluları ikilisi getirildi

banner974
Kurtarıcıoğluları, Ozanköy'de

banner971

K-PET Süper Lig'de başarısız geçen sezonun sonunda K-PET Birinci Lige düşen Ozanköy'de Sami Otçuoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, yeniden K-PET Süper Lige dönmek için elini çabuk tutarak takımın teknik heyetini belirledi.

Kulübün sponsoru Akacan Holding direktörü Bulut Akacan'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşme sonrasında Ozanköy'ün başına, Tayfun Kurtarıcıoğluları - Nejat Kurtarıcıoğluları ikilisi getirildi. Başarılı ikili, 2 sezon önce Alsancak Yeşilova'yı, K-PET Süper Lige taşımışlardı. Bu arada Ozanköy, 2 futbolcu ile de kadrosuna takviye yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.