banner913
banner932
banner1012

Kurtarıcıoğluları: Hedef iyi bir yer

banner1020

Alsancak Yeşilova teknik direktörü Kurtarıcıoğluları, 7 yıl Süper Lig'den uzaktan kalan, BTM'ye düşüp tekrardan basamakları tek tek çıkarak Süper Lige dönen bir takım olduklarına dikkat çekerek, hedeflerinin iyi bir yerde sezonu bitirmek olduğunu belirtti

banner974
Kurtarıcıoğluları: Hedef iyi bir yer

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğluları, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde açıklamalarda bulunurken, sezonu iyi bir yerde tamamlama hedefinde olduklarına dikkat çekti.

Tayfun Kurtarıcıoğluları, 7 yıl Süper Lig'den uzaktan kalan, BTM'ye düşüp tekrardan basamakları tek tek çıkarak Süper Lige dönen bir takım olduklarına dikkat çekerken, bir takım zorluklar yaşayabileceklerine vurgu yaptı.

Genç futbolcuları, tecrübeli yabancı futbolcularla harmanlayıp, lige renk katmak istediklerini söyleyen Tayfun Kurtarıcıoğluları, heyecanlı ve mağlubiyete razı olmayan bir başkan ile yönetime sahip olduklarını belirtti.

Sezonu iyi bir yerde tamamlama hedefinde olacaklarını vurgulayan Tayfun Kurtarıcıoğluları, alt sıralardan uzak kalacaklarını da belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.