banner913
banner932
banner1012

Kuradan zorlu eşleşmeler çıktı

banner1020

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası 2. Tur kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında arasında en dikkat çekici eşleşmeler ise Yenicami – Doğan Türk Birliği, Binatlı – Çetinkaya ve Mağusa Türk Gücü – Dumlupınar eşleşmeleri oldu

banner974
Kuradan zorlu eşleşmeler çıktı

banner971

Soydan SAKALLI

KTFF tarafından organize edilen Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası 2. Tur kura çekimi dün saat 16.00'da KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kura çekimine, Ozanköy, Cihangir ve Dumlupınar temsilcileri dışında tüm kulüplerin temsilcileri katıldılar.

K-PET Süper Lig ekipleri Mağusa Türk Gücü, Yenicami, Ozanköy, Küçük Kaymaklı, Türk Ocağı, Baf Ülkü Yurdu, Lefke, Yalova, Doğan Türk Birliği, Cihangir, Merit Alsancak Yeşilova, Gençler Birliği, GAÜ Çetinkaya ve Binatlı ile K-PET Birinci Lig ekipleri Hamitköy ve Dumlupınar’ın yer aldığı kura çekimi sonrasında belirlenen eşleşmeler arasında en dikkat çekici olanları ise Yenicami – Doğan Türk Birliği, Binatlı – Çetinkaya ve Mağusa Türk Gücü – Dumlupınar eşleşmeleri oldu.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak olan Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası 2. Tur maçlarının 7 tanesi 7 Şubat Çarşamba günü oynanacak. Bu maçların 6 tanesi saat 14:00’te, Yenicami – Doğan Türk Birliği maçı ise saat 18:00’de başlayacak. Binatlı – Çetinkaya 8 Şubat Perşembe günü saat 18:00’de oynanacak. Turu geçen takımlar ise çeyrek finale yükselecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.