banner913
banner932
banner1012

Kum mutlu, Doğancı umutlu

banner1020

Batı bölgesinin Birinci Lig’deki temsilcilerinden Doğancı, Süper Lig ekibi Yalova’dan genç oyuncu Mehmet Kum’u kadroya dahil etti

banner974
Kum mutlu, Doğancı umutlu

banner971

Niyazi Ergülen

K-PET Birinci Lig’in Batı Bölgesi takımı Doğancı, Binatlı dan kaleci Adnan, Burç ve Necip’i renklerine bağladıktan sonra, Yalova’dan da genç oyuncu Mehmet Kum’u transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

 Bostancı Bğcıl ve Girne’nin iki kulübünün de talip olduğu Mehmet, Doğancı’yı tercih etti. Gazetemize açıklama yapan Kum, Bağcıl ve iki Girne kulübünün kendisine talip olduğunu, ancak Doğancı’nın talip olması ve kulübünün anlaşması sonrası, kendisinin de Doğancı’yla anlaştığını söyledi.

Yalova’da forma şansı bulamadığını, oysa direkt oynamak ve daha fazla tecrübe edinmek istediğini söyleyen Mehmet, geçen sezon sadece 3-4 maçta ilk on birde oynadığını, çoğu maçlarda oyuna yedek olarak sonradan girdiğini belirtti. Bunun da yeterli olmadığını açıklayan 19 yaşındaki kanat ve forvet oyuncusu yeni takımımın başarısı için ter dökeceğini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.