banner913
banner932
banner1012

Kulüplerimiz Tuğsan için kenetlendi

banner1020

Futbol kulüplerimizin Tuğsan Yazıcı için başlatmış oldukları bağış kampanyasında toplanan gelirin çeki, Tuğsan Yazıcı'nın ailesine verildi

banner974
Kulüplerimiz Tuğsan için kenetlendi

banner971

Hacı Ahmet AKKAYA

Futbol kulüplerimizin İstanbul'da tedavi gören Tuğsan Yazıcı için başlatmış oldukları bağış kampanyasında toplanan gelirin çeki, Tuğsan Yazıcı'nın ailesine verildi.

Göçmenköy İdman Yurdu kulübünün öncülüğünde başlatılan ve Çetinkaya Spor Kulübü, Kücük Kaymaklı Spor Kulübü, Dumlupınar Spor Kulübü, Ozanköy Spor Kulübü, Hamitköy Spor Kulübü, Atleks Sanverler Ortaokulu ile Vakıflar Bankası personelinin katkılarıyla toplanan yardımın çeki, Göçmenköy Fahri başkanımız Arslan Bıçaklı ve kulüp başkanı Ersan Karataş  tarafından Tuğsan Yazıcı'nın eniştesi Burak Çevikçe'ye teslim edildi..

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.