banner913
banner932
banner1012

Kulüpler dertlerini anlattı

banner1020

Kulüpler Birliği kulüplerle bir toplantı gerçekleştirerek, son günlerde yaşananları değerlendirirken, geçtiğimiz haftaya damga vuran “kumpas” açıklamasına yönelik açıklamalar yaptı

banner974
Kulüpler dertlerini anlattı

banner971

Soydan SAKALLI

Kulüpler Birliği başkan ve yönetim kurulu, dün akşam Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda üye kulüplerle bir toplantı gerçekleştirerek, son günlerde yaşananları değerlendirdi.

Çoğunluğu K-PET Süper Lig kulüplerinden olan 20’yi aşkın kulübün temsil edildiği toplantıya, Kulüpler Birliği başkanı Kemal Köseoğlu başkanlık yaptı. Konuşmak isteyen her kulüp başkanına 5 dakikalık konuşma süresinin verildiği toplantıda söz alan kulüp başkanları, kulüplerinin karşı karşıya kaldığı sorunlarla ilgili açıklamalarda bulunurlarken, geçtiğimiz hafta sonuna damgasını vuran “kumpas” açıklamasına yönelik değerlendirmeler yaptılar. Yapılan bazı konuşmalarda kişiselliğe dönüldüğü uyarılarının yapıldığı toplantıda, zaman zaman sesler yükselirken, salon dışına çıkan bazı başkanlar, dışarıda kendi aralarında değerlendirmelerde bulundular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.