banner913
banner932
banner1012

“Kulübe kilidi vuracağız”

banner1020

Namağlup lider Gençler Birliği'nde sorunların, teknik direktör Topaloğlu'nu istifaya kadar getirmesi üzerine açıklamalarda bulunan Birol Şofer, “Bölgemizdeki şirket ve otellerden kulübümüze 1 Osmanlı Kuruşu yardım gelmemektedir. Böyle giderse kulübe kilidi vuracağız” dedi

banner974
“Kulübe kilidi vuracağız”

banner971

K-PET Süper Lig'in namağlup lideri Gençler Birliği'nde elde edilen başarıya rağmen camianın kulübe olan ilgisizliği ve maddi sorunlar, teknik direktör Hasan Topaloğlu'nu istifa noktasına kadar getirmişti.

Göreve devam kararı alan Hasan Topaloğlu’nun aldığı karar sonrasında Gençler Birliği yöneticisi Birol Şoför şu açıklamayı yaptı:

"Mağusa Türk Gücü maçından sonra teknik direktörümüz Hasan Topaloğlu'nun haklı olarak takımla ilgili problemleri basın yolu ile dile getirdi. Bu isyan inşallah camia içindeki büyüklerimizi uykudan uyandırmıştır.

Düşünün ki bu bölgede AKSA Enerji Şirketi, ALPET ve KT Petrolleri, bölgenin dört bir yanına inşaat yapan Noyanlar Grup, Döveç İnşaat, Cesar İnşaat ve isimlerini şu an hatırlamadığım birçok büyük inşaat şirketi vardır.

İskele ilçesinde Merit ve Nuhun Gemisi Hotelleri gibi büyük otellerimiz bulunmaktadır. Bu yazdığım iş yerlerinden şu an Süper Lig'de lider olan Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü'ne 1 Osmanlı Kuruşu yardım gelmemektedir.

Öncelikle bakanımız Nazım Çavuşoğlu'na, bölge milletvekillerimize, belediye başkanımız Hasan Sadıkoğlu ile birlikte tüm kurum kuruluş temsilcilerine büyük görevler düşmektedir. Bu kulübün ayakta kalabilmesi için hep birlikte yürümemiz ve çalışmamız gerekmektedir. Ya bu kulübü yaşatacağız yada kimse kusura bakmasın ama kilidi vuracağız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.