banner913
banner932
banner1012

KTFF yönetiminden önemli kararlar

banner1020

KTFF Yönetim Kurulu, yabancı uyruklu futbolcu transfer ve tescil talimatı değişikliği, maç başlama saatleri, Başkent derbisi ve Bostancı Bağcıl Spor Kulübü'nün başvurusu ile ilgili kararlar aldı

banner974
KTFF yönetiminden önemli kararlar

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Yönetim Kurulu 11 Ekim 2017, Çarşamba günü yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı.

Yabancı uyruklu futbolcu transfer ve tescil talimatı değişikliği, maç başlama saatleri, Başkent derbisi ve Bostancı Bağcıl Spor Kulübü'nün başvurusu ile ilgili Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Yönetim Kurulu aşağıdaki kararları aldı:

“K-Pet Süper Lig ve K-Pet 1. Lig 2. ve 3. hafta maçlarının tescil edildi. 2017 – 2018 sezonu ara transferinde geçerli olmak üzere; “Profesyonel yabancı uyruklu futbolcu transfer ve tescil talimatı 7. maddesi tescil başvurusu; 5’inci fıkrasının B bendinin yeniden düzenlenerek “1. Lig kulüpleri için: Bir sezon boyunca en fazla 2 yabancı uyruklu futbolcu kadrosunda lisanslı olarak bulundurabilir. Bu futbolculardan bir tanesi TC ve bir tanesi Kıbrıs doğumlu Kıbrıslı doğumlu anne/babadan dolayı Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşı olan veya her ikisi de TC vatandaşı veya her iki tanesi Kıbrıs doğumlu Kıbrıslı doğumlu anne/babadan dolayı Kıbrıs Cumhuriyeti vatandaşı olmak zorundandır“ şeklinde yayınlanması kararlaştırıldı.”

MAÇ BAŞLAMA SAATLERİ DEĞİŞECEK

K-Pet Süper Lig ve 1. Lig A takımların 20,21,22,23 Ekim 2017 tarihlerindeki 5. haftadan itibaren (5. hafta dahil), yapacakları gündüz karşılaşmalarının saat 14:30'da başlamasına ve diğer alt liglerin de buna göre organize edilmesi kararlaştırıldı.

BAŞKENT DERBİSİ PAZAR’A ALINDI

23 Ekim 2017 Pazartesi günü açıklanan GAÜ Çetinkaya – Yenicami AK karşılaşmasının, Yenicami teknik direktörünün Pazartesi günü Sırbistan'da düzenlenecek olan Uluslararası Antrenörler Federasyonu seminerine katılacağı nedeniyle ilgili karşılaşmanın 22 Ekim Pazar günü saat 17:00'da başlaması, kararlaştırıldı.

BAĞCIL’A RET

Bostancı Bağcıl Spor Kulübü'nün, futbolcusu Prince için yaptığı dilekçesinin reddedilmesine karar verildi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bostancı Bağcıl’a Prince için lisans çıkarma izni vermemişti. Bostancı Bağcıl yönetimi, konuyu Tahkim Kurulu’na taşıyacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.