banner913
banner932
banner1012

KTFF U12 Karması oluşturuldu

banner1020

KTFF alt yapı yaş grupları içerisinde KTFF U12 Karması oluştururken, teknik direktörlüğe Rıza Erseven getirildi. , KTFF U12 Karması Türkiye’den gelecek bir takımla maç yapacak

banner974
KTFF U12 Karması oluşturuldu

banner971

Soydan SAKALLI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu alt yapı yaş gruplarına verdiği önemin yeni bir hamlesi olarak KTFF U12 Karması oluşturdu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen İlkokullar arası futbol birinciliğinde ön plana çıkan çocuklardan oluşturulan KTFF U12 Karması’nın teknik direktörlüğüne ise ilkokul öğretmeni olan Rıza Erseven getirildi. Rıza Erseven’in yardımcılığını İsmail Pirgalı yapıyor.

Geçtiğimiz haftadan bu yana çalışmalarını sürdüren KTFF U12 Karması, bugün de bir antrenman gerçekleştirecek. KTFF U12 Karması, 18 Mayıs günü Karaoğlanoğlu Stadı’nda, Türkiye’den gelecek bir takımla dostluk maçı yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.