banner913
banner932
banner1012

KTFF, LAÜ ile işbirliğine gitti

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile LAÜ arasında eğitim, araştırma ve istişare çalışmaları için işbirliği protokolü imzalandı

banner974
KTFF, LAÜ ile işbirliğine gitti

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu(KTFF) ile Lefke Avrupa Üniversitesi(LAÜ) arasında eğitim, araştırma ve istişare çalışmaları için işbirliği protokolü dün imzalandı.

Protokolü KTFF adına Başkan Hasan Sertoğlu, LAÜ adına ise Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen imzaladı. Protokol, KTFF toplantı salonunda, KTFF Asbaşkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Orçun Kamalı ile LAÜ Rektör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Akın Cellatoğlu ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Yücefer'in katılımıyla gerçekleşti. 

İmzalanan protokole göre, Kıbrıs Türk futbolunun, Kıbrıs Türk ekonomisine, sosyal ve kültürel yönlerine ilişkin akademik çalışmaların bilimsel proje kapsamında yapılması kararı alınmış ve Kıbrıs Türk futbolu üzerine yapılan çalışamalara yönelik çalıştaylar, konferanslar ve yuvarlak masa çalışmaları düzenlenecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.