banner913
banner932
banner1012

KTFF'den anlamlı duyarlılık

banner1020

K-PET Süper Lig'de oynanacak olan ilk hafta maçlarında takımlar sahaya, kan eksikliğine dikkat çeken ve kan bağışını özendiren, pankartlarla çıkacaklar

banner974
KTFF'den anlamlı duyarlılık

banner971

Soydan SAKALLI
Hasan Sertoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) yönetim kurulu, Kulüpler Birliği ve Kızılay işbirliğinde 2017 - 2018 Futbol Sezonu'nu anlamlı bir etkinlikle açacaklar.
Kan bankasında yaşanan kan eksikliğine dikkat çekmek ve kan bağışını özendirmek için 2017 - 2018 Futbol Sezonu'nun ilk hafta maçlarında, gerekli mesajları veren pankartlar açılacak.
K-PET Süper Lig'de oynanacak olan 2 gece maçı ile, Başkent Lefkoşa'da oynanacak 2 maçta, takımlar sahaya, kan eksikliğine dikkat çeken ve kan bağışını özendiren, pankartlarla sahaya çıkacaklar.
Ayrıca kan toplama aracı kulüpleri ziyaret edecekler. Bu araçta görev yapacak hemşirelerin ücretlerini Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, karşılayacak.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.