banner913
banner932
banner1012

KTFAD konferansı bugün

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetim kurulu bugün konferans gerçekleştiriyor

banner974
KTFAD konferansı bugün

banner971

Süleyman Göktaş başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetim kurulu bugün konferans gerçekleştiriyor.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği konferans salonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başbakanı Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Futbol Federasyon (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) başkanı İsmail Dilber, Avrupa Antrenörler Birliği (AEFCA) başkanı Walter Gagg’ın ve teknik direktörlerin katılacağı konferans saat 14:00’te başlayacak. KTFAD‘In tanıtımının yapılacağı konferans KTFAD başkanı Süleyman Göktaş’ın açılış konuşmasının ardından sırası ile KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği başkanı İsmail Dilber, Avrupa Antrenörler Birliği başkanı Walter Gagg ve Başbakan Tufan Erhürman’ın konuşmalarının ardından Kıbrıs Türk Futbolu ve KTFAD’ın tarihçesi ile ilgili sunumu KTFF Eğitim Üst Kurulu AR-GE ve proje sorumlusu Osman Emiroğlu tarafından yapılacak.

Konferans ardından kokteyl düzenlenerek program tamamlanmış olacak. KTFAD’ın konukları bu akşam Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda saat 19:00 da oynanacak Doğan Türk Birliği – Türk Ocağı derbi karşılaşmasını birlikte izleyecekler.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.