banner913
banner932
banner1012

Kritik maç Akova’nın

banner1020

Akova, bölge takımları karşısında kazanma geleneğini Mesarya karşısında da sürdürürken, play off hattında da umutlarını tazeledi. Mesarya ise play off hattında kalsa da umutlarını azalttı

banner974
Kritik maç Akova’nın

banner971

Yer: Akova Eray Vudalı Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, İsmail Ercan, Sabiye Atikoğlu, Hüseyin Oskan

Akova Vuda: Çağatay, Osman, Hasan, Cemil, İrfan, İsmet, Berhan, Aziz, Abdullah (Dk.75 Hüseyin Genel), Salih (Dk.50 Hüseyin), Derviş (Dk.87 Umut)

Mesarya: Ferhat, Nahit, Okan, Emre İmam, Emre Aktaş, Emre Özsin, Mehmet (Dk.87 Hasan), Alp, Ali (Dk.54 Abdullah), Volkan (Dk. Yusuf)

Goller: Dk.38 Berhan,Dk.67 Cemil, Dk.87 Osman (Akova) - Dk.46 Alp (Mesarya)

K-Pet 1. Lig'in 28. haftasında Akova Vuda konuk ettiği Mesarya'yı 3-1 mağlup ederek kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Akova Eray Vudalı Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahşibi ekibe galibiyeti getiren golleri 38'de Berhan, 67'de Cemil ve 87'de Osman kaydederken konuk takımın tek golünü 46'da Alp attı.

Bu sonuçla Akova puanını 48 yaparak play-off'u garantilerken 40 puadan kalarak play off şansını son iki haftaya bıraktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.