banner913
banner932
banner1012

“Kooperatif Merkez Bankası alkışlanmalı”

banner1020

Kulüpler Birliği Başkanı Köseoğlu, Birikim Özgür’ün futbol kulüplerine katkı yapan Kooperatif Merkez Bankası’na yönelik eleştirilerine tepki gösterdi ve “Kooperatif Merkez Bankası eleştirilmemeli, sadece alkışlanmalıdır” dedi

banner974
“Kooperatif Merkez Bankası alkışlanmalı”

banner971

Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu, Kooperatif Merkez Bankası’nın futbol kulüplerine yaptığı yardımlara eleştirilerde bulunulmasına tepki gösterdi.

CTP milletvekili Birikim Özgür’ün açıklamalarına yönelik açıklamalar yapan Kemal Köseoğlu, şunları söyledi:

“Kooperatif Merkez Bankası’nın futbol kulüplerimize yaptığı maddi yardımları eleştiren milletvekilimiz Birikim Özgür’ün, dün basında çıkan açıklamaları, camiamızda büyük üzüntü yaratmıştır.

Ülkemizin gençliğine hizmet etmek için canla başla çalışan kulüp başkanı ve yönetici arkadaşlarımızın kendi kazançlarından, ailelerinden ve zamanlarından vererek ülke gençliğine hizmet vererek, kuluplerimizi ayakta tutmaya çalışmaktadırlar.

Kulüplerimizin yıllık bütçeleri devletten aldıkları katkının yaklaşık 10 katıdır. Koopbank bu yıl kupaya sponsor olarak ve yaptığı diğer yardımları ile sadece alkışlanmalıdır. Diğer kurum ve kuruluşlarımızı yardım yapmaları yönünde teşvik etme yerine yardım yapanları da eleştirmek hiç de yakışık olmadı.

Biz kulüpler olarak siyasilerimizden biran önce sponsorluk yasasının içini doldurmalarını bekliyoruz. Günümüzde gençliğimizin etrafında dolanan birçok tehlikeler mevcuttur. Futbol gençlerimizi bu tehlikelerden uzak tutmak için en etkili araçlardan biridir. Olaya sadece bu pencereden bakmak bile federasyonumuz ve kulüplerimizin ne kadar önemli bir görev üstlendiklerini anlamak için yeterlidir. Futbolcu sayımızın 15 binler civarında olması hizmet ettiğimiz kitlenin büyüklüğünun göstergesidir. Bu bağlamda bizim sn. Özgür’den ve tüm siyasetçilerimizden beklentimiz, gençliğe hizmet için kulüplerimize yardımda bulunan kurum ve kuruluşların teşvik edilip sayısını arttırmalarıdır. Buralara yapılan yardımlar ailelere ve tüm topluma artı olarak geri dönecektir. Sponsorluk yasasının tam anlamıyla yürürlüğe girmesi kulüplerimizin idame ettirilmesini kolaylaştıracaktır. Kulüplerimiz olmazsa gençlerimizin ilgisinin nerelere kayacağı ve ne sonuçlar doğuracağı birkez daha düşünülüp ona göre hareket edilmelidir.“

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.